www.facebook.com/medalioane


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Termeni şi condiţii

Aceşti termeni şi condiţii de utilizare sunt aplicabile web site-ului www.medalioane.ro

Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni si condiţii. Orice persoană fizică sau juridică (denumită in continuare Utilizator) care accesează acest Site confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii in totalitate. In cazul in care nu acceptaţi termenii si condiţiile prezentate, vă rugăm sa nu utilizaţi acest site.

www.medalioane.ro este proprietatea SC Giftshop International SRL Romania Inregistră de ministerul comerţului in 2006, cod unic de inregistrare  RO18572960.


PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C.Giftshop International S.R.L. respecta Regulamentul General pentru Protecția Datelor nr. 679/2016 (GDPR) privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Pentru detalii ale legislatiei va rugam sa vizitati aici legislatia de pe web site-ul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Prelucram datele dvs. personale respectiv Nume Prenume, adresa, adresa de e-mail si numar de telefon exclusiv pentru realizarea comenzilor. Datele nu sunt folosite pentru campanii de marketing ale Giftshop International S.R.L. decat daca clientul obteaza pentru acest lucru - sectiunea de newletter / bifarea casutei vreau sa ma abonez la promitii din formularul de creare a contuli de client. 

Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate  :

• autoritatile statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii  legale a Operatorului;

• instante judecatoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecatoresti, birouri de traducatori autorizati, alte servicii autorizate in caz ca apar litigii rezultate cu clientii. 

Stocarea datelor personale

Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de realizare a comenzilor, precum si ulterior, pentru identificarea de catre client a comenzilor date. 

Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 12 iulie 2002 privind prelucrarea datelor personale şi protejarea confidenţialităţii în sectorul comunicaţiilor publice (Directiva  asupra confidenţialităţii şi comunicaţiilor electronice) (JO L 201, 31.7.2002, p. 37). ADOPTĂ PREZENTUL REGULAMENT: 

Art. 6: Legalitatea prelucrării

(1)Prelucrarea este legală numai dacă şi în măsura în care se aplică cel puţin una dintre următoarele condiţii:

a) persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice; - aplicare in web site-ul www.medalioane.ro - formular de creare a contului de client 

b) prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract; - crearea contului de client pentru achizitionarea de produse pe web site-ul www.medalioane.ro 

Conform GDPR in calitatea dvs. de client, aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare si acces

Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate iar daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate si modul prelucrarii. 

Dreptul la rectificare

Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si puteti completa datele incomplete oricand veti considera necesar. 

- Dreptul de a fi uitat-  sau dreptul la stergere 

Aveti dreptul, in conditiile legii, sa ne solicitati sa va stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionare

Aveti dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri. In cazul ca clientul nu bifeaza casuta Vreau sa ma abonez la promotii in cadrul formularului de creare de cont client consideram prelucrarea datelor restrictionata strict la prelucrarea comenzilor si ca sub nici o forma nu doriti primirea de oferte comerciale. 

• Dreptul de a va retrage consimtamantul

Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra. Daca doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse dupa ce ati creat un cont fara a plasa o comanda o puteti face in scris raspunzand la adresa de e-mail de la care ati primit datele contului cu subiect RETRAGERE CONSIMTAMANT PRELUCRARE DATE. Daca ati plasat o comanda si ati solicitat retragrerea consintamantului de prelucrare a datelor comenzile impreuna cu datele personale vor fi sterse din baza noastra de date. 

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.  

• Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra. 

• Dreptul de opozitie

Aveti dreptul sa va opuneti oricand, fata de prelucrarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. 

• Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor – Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro


DREPTUL DE ANONIMITATE 

Fiecare client are dreptul de anonimitate in relatiile comerciale cu S.C.Giftshop International S.R.L. Pentru a plasa comenzi anonime fara a prelucra date personale nume, adresa, e-mail clientii pot plasa comenzi telefonice la 0720500194  cu ridicarea comenzilor de la sediul nostru. Numarul de telefon de la care se va suna nu se va stoca in baza noastra de date. 

DREPTURI DE AUTOR

I. Tot conţinutul site-ului www.medalioane.ro este propietatea SC Giftshop International SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe şi alte date. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Produsele ale caror fotografii care au logo PetScribe apartin Hillman Group U.S.A. si sunt folosite in Romania cu permisiunea Hillman Group U.S.A. in calitate de distribuitor exclusiv, la acestea se aplica si legislatia in vigoare in Statele Unite ale Americii proprietatea intelectuală.

II. Clientii care solicita realizarea de personalizari de logo-uri care sunt recunoscute ca logo-uri de firme vor pune la dispozitie in scris acceptul detinatorului logo-ului pentru utilizarea logo-ului acestuia. Folosirea ilegala a unui logo / element grafic al carui drept de autor este incalcat in cadrul unei personalizari fara a informa SC Giftshop International SRL duce la responsabilitatea completa a clientului de incalcare a dreptului de autor fata de detinatorul de drept al dreptului de autor si a prejudiciilor produse fata de Giftshop International S.R.L. 

LICENTA DE ACCES PE SITE

SC Giftshop International SRL ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.medalioane.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care ACT isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.medalioane.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC Giftshop International SRL.


DESCRIEREA PRODUSELOR

www.medalioane.ro foloseste descrierea exacta a produselor. Fotografiile prezentate sunt reale inclusiv preview-urile oferite in cadrul personalizarii medalioanelor online.


PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu trimterea facturii proforme catre client sau telefonic la confirmarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, www.medalioane.ro are dreptul de a anula comanda respectiva. SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.


COMENZILE ON LINE

Comenzile Personalizate Online. Www.medalioane.ro are un sistem de personalizare online la unele categorii de produse in cadrul caruia clientii au posibilitatea de a personaliza medalioanele incluzand un preview digital care genereaza comenzile online. Clientul are obligatia de a verifica ca datele personalizate pe medalion (medalioane) sa fie corecte prin intermediul e-mailului de comanda care va fi trimis la adresa de e-mail inscrisa in formularul de comanda de catre client. Orice greseli efectuate de catre client dupa trimiterea comenzii on line pot fi remediate numai prin anularea comenzii contactand prin e-mail comenzi@medalioane.ro. Clientul va folosi din nou sistemul de personalizare pentru a efectua comanda din nou. Clientii au dreptul de a anula comanda atata timp cat nu au efectuat plata produselor sau au confirmat telefonic comenzile. Comenzile sunt anulate in urmatoarele cazuri : 1. nu au fost platite in termen de 10 zile de la data primirii facturii proforme sau a detaliilor de plata sau 2. nu au fost confirmate telefonic in cazul ridicarii produselor in Bucuresti sau a expedierii in sistem ramburs .

PERSONALIZARI

Clientii pot personaliza medalioanele prin intermediul web site-ului cu textul dorit .

Nu vor fi personalizate textele cu urmatorul continut :

1. texte care incalca drepturile de autor

2. texte care au referinta si continut vulgar, politic, rasist sau legatura cu orice alta forma interzisa de lege, va rugam nu insistati.

3. textele caren contin apostrof. comenzile care contin semnul apostrof vor fi date exclusiv telefonic la 0720500194 luni - vineri 11.00-19.00, sambata 10.00-15.00  

Personalul medalioane.ro isi rezerva dreptul de a refuza personalizarea unui produs daca considera ca acea personalizare poate aduce prejudicii materiale si de imagine firmei S.C.Giftshop International SRL.


LIVRARILE

www.medalioane.ro expediaza comenzile intr-un interval de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.Comenzile se trimit prin posta sau curierat rapid cu plata ramburs(clientul face plata la primirea coletului). De obicei dureaza 1-2 zile lucratoare cu curierul si 3-5 zile lucratoare cu posta romana pana cand coletul ajunge la destinatie. SC Giftshop International SRL nu este responsabila de timpul de tranzitare a produsului la client, acesta fiind variabil in functie de serviciile Postei Romane / Curierului.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Fiecare client in caz ca la primirea produsului acesta nu corespunde cu specificatiile din comanda are dreptul de a returna produsul, suma achitata va fi integral rambursata in termen de 14 zile conform legislatiei Romane in vigoare. Clientul este obligat sa trimita produsul in aceleasi conditii de primire. Produsele deteriorate, cu grad de uzura nu pot fi rambursate. Returnarea produselor se va face cu posta romana - plic recomandat si va fi suportata de cater client (cost estimativ 3-4 lei) , rambursarea valorii produselor se va face in contul bancar al clientului.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. SC Giftshop International SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.medalioane.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.


REDUCERI SI PROMOTII

SC Giftshop International SRL utilizeaza ocazional in cadrul www.medalioane.ro reduceri in procente % pentru a promova anumite produse sau ocazional. Aceste reduceri sunt efective in pretul final al produsului  si sunt valabile pe o perioada definita in limita stocului disponibil. SC Giftshop International SRL isi asuma dreptul de a schimba reducerile si promotiile ,orice modificare va fi anuntata catre web site-ului in sectiunea stiri.GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atata timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

SC Giftshop International SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz.. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Giftshop International SRL, dar nu si alte despagubiri.


CONDITII LEGALE

Site-ul www.medalioane.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC Giftshop International SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plata sau confirmarea telefonica (comenzi cu plata ramburs sau plata la intilnire in Bucuresti) a comenzii clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Orice produs care este  comandat si confirmat de client si nu este ridicat / este returnat duce la interdictia de a comanda in viitor produse pe web site ,produsele respective vor fi expuse ca mostre indiferent de personalizarea facuta pe medalion .

Inapoi la Formularul de creare Cont client necesar pentru trimitere comenzi 

 


+