www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Despre medalioane

Bine aţi venit pe www.medalioane.ro !!

Înainte de a folosi site-ul vă rugăm să citiţi Termenii şi condiţiile

Site-ul www.medalioane.ro este realizat de firma GIFTSHOP INTERNATIONAL SRL, Inregistrată la Registrul Comerţului cu J40-6032-2006, RO18572960 , EORI 000012530 , fiind autorizaţi de a efectua comerţ prin intermediul internetului.

Firma noastră este specializată în producţia si comercializarea de medalioane şi de zgărzi personalizate în România, în prezent deţinem peste 15.000 de medalioane în stoc în tară şi peste 500.000 în Statele Unite ale Americii.

Sediul Nostru se afla in Bucuresti, Strada Dealul Tugulea Nr.60 Bloc D2 Scara 1. Comenzile se dau on line si se ridica de la sediul nostru sau se trimit prin posta romana sau curier cu plata ramburs. 

Deţinem aparatură dedicată pentru personalizarea medalioanelor având capacitatea de a efectua o gama largă de produse .

În prezent comercializam produsele noastre prin web site, magazinul propriu  si prin intermediul distribuitorilor (magazine cu echipamente militare,airsoft ,cabinete veterinare şi magazine pet shop). Lista distribuitorilor se află in Pagina Distribuitorilor.

Suntem distribuitori exclusivi în România, Bulgaria,Serbia si Republica Moldova ale maşinilor de gravura Pet Scribe, Vet Scribe si Quick Scribe impreună cu medalioanele dedicate acestor echipamente care sunt disponibile magazinelor şi clinicilor veterinare în custodie / parteneriat de afacere .

În paralel cu distribuţia de medalioane cu echipamente in custodie deasemenea oferim distribuţie de medalioane în baza de comenzi săptamanale fiind acceptate orice tip de afacere / magazin . Mai multe detalii in Pagina Distribuitorilor.

Deasemenea colaborăm cu firme de publicitate, cluburi sportive şi companii pentru care realizăm ediţii limitate de medalioane personalizate cu logo  pentru evenimente, cluburi sportive sau companii ce crează campanii de team building . Daca doriţi acest tip de produse vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin mesageria web site-ului pentru detalii 

Mai multe detalii despre produse puteţi găsi în fiecare pagină specifică tipului de medalioane, deasemenea avem o pagină informativă despre procesul de comandă .

In caz ca nu gasţi informaţia pe care o doriţi ne puteţi contacta prin intermediul formularului de contact sau telefonic la numarul 0720500194 Luni-Vineri 11:00-19:00

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat produselor noastre.

 

                   Mini                                     Alina Vlad                                  Cristian Munteanu                     

        Manager General               Manager Vanzari Romania                    Manager Tehnic              

 

                                                                       


Produsele pot fi comandate on line pe site, se livreaza prin posta sau curier, in Bucuresti comenzile pot fi ridicate de la sediul nostru cu programare prealabila din Strada Dealul Tugulea nr. 60 Bloc D2 Sc.1 

Important comenzile se realizeaza doar cu comanda on line. 

Telefon 0720500194 


+