www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Lucrari Show Room


Ca urmare a unor lucrari la interiorul complexului Grant vom lucra cu clientii in Bucuresti de la sediul nostru.

Incepand cu data 18 decembrie 2017 vom suspenda activitatea cu clientii la show room-ul nostru din Crangasi din cadrul complexului Grant. 

In cadrul compexului se efectueaza lucrari de re-amenajare interioara si de instalare a unui sistem automat de stingere a incendiului. 

Datorita lucrarilor de tras tevi prin tavan la structura de regips am hotarat sa mutam echipamentele de personalizare si stocul de medalioane la sediul nostru din strada Dealul Tugulea 60, Bloc D2 Scara 1 de unde vom onora comenzile pentru clientii din Bucuresti care vor sa ridice personal comenzile. Comenzile se vor da in continuare on line pentru rezervarea produselor si se suna la 0720500194 pentru a programa ridicarea produselor personalizate. 

Pentru a ajunge la Sediul Nostru folositi urmatoarele modalitati :

  • cu Ratb 41, statia de tramvai 41, intrati pe Strada Orsova, treceti de biserica, la intersectie cu magazinul Profi faceti la stanga pe Strada Dealul Tugulea, urmatoarea interesctie cu o straduta mica este blocul din stanga. 
  • cu autotorismul - dinspre Slaiul Independentei - Pod Ciurel - se merge catre Plaza pe linia 41, urmatorul semafor dupa Mac Donalds / Petrom se intra pe Strada Orsova, la intersectie cu magazinul Profi faceti la stanga pe Strada Dealul Tugulea, urmatoarea interesctie cu o straduta mica este blocul din stanga.
  • cu autoturismul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu - la Piata Veteranilor (dupa statia de metrou  Lujerului daca veniti dinspre centru) dupa semafor faceti dreapta pe strada Dealul Tugulea, traversati bulevardul Uverturii (teatrul Masca), traversati Apeductului si va opriti la a doua scara de la blocul din dreapta dupa ce traversati Apeductului. 

 

Update 2018 - ca urmare a analizarii volumului de comenzi derulat in magazin comparativ cu cel al comenzilor on line din timpul renovarilor efectuate in cardrul Complexului Grant am decis inchiderea definitva a magazinului propriu, vom onora coomenzile on line de la sediul nostru din Bucuresti si prin curierat sau posta. Multumim clientilor care ne-au vizitat in acesti ani cat am avut magazin/show room propriu cu clientii, vom continua aparatiile noastre  la expozitii si evenimente de airsoft. 


Inapoi la stiri

+